Dubai har en relativt lång historia, utan dess brister. Brottslighet nivåer är genomsnittet jämfört med andra städer, men politiska och civila oroligheter i hela Förenade Arabemiraten kan lämna några besökare ifrågasätta huruvida deras resplaner är en bra idé. Resa till Dubai isn†™ t svårt, det är inte heller farliga speciellt om du tar dig tid att planera för en säker resa.

Sjukförsäkring

De flesta hälsa försäkringsbolag betalar inte dina kostnader när du reser ut ur landet. Kontrollera med din egen transportör innan du lämnar se till att du har täckning. Om inte, köpa några reseförsäkring. Medan i Dubai, är det oftast lätt att få läkemedel från apotek, men om du hamnar på sjukhus kostnader för behandlingar eller få dig tillbaka till ditt hemland kan lägga upp mycket snabbt.

Visum

Måste du ha visum till hands innan du besöker Dubai? Medborgare från vissa länder tillåts komma in Förenade Arabemiraten genom att köpa ett turistvisum vid ankomst. Andra måste ha visum i handen vid ankomst. Kontrollera med ditt lands ambassad innan du går ombord på en internationell resa för att du har rätt dokument i handen.

Köra i Dubai

Det finns gott om allmänna kommunikationer finns i Dubai, men om du planerar att köra behöver du ett internationellt körkort. Om du planerar att bosätta sig i Dubai, behöver du så småningom att få en permanent Dubai körkort. Inte panik om du är i en bilolycka. Helt enkelt fortsätta med ditt fordon, utan att flytta det från den plats där olyckan inträffade, och vänta på polisen.

Läkemedel

Det borde vara självklart, men konsumtionen av http://www.resa-dubai.se/lagar/" title="lagar i dubai liksom. Om du ertappas med narkotika, du kommer att spendera en hel del tid i fängelse sannolikt mycket längre än du planerat din resa skulle vara.

Kontrollera att du dubbelkolla med din ambassad att se till att din receptbelagda läkemedel är tillåtna i landet. Några är reglerade och behöver godkännande och, i vissa fall kan du behöva göra en anteckning från din läkare.

Klädsel

Eftersom Dubai är i ett muslimskt land, bör kläder vara blygsam för att respektera lokala seder. Kvinnor kan bära bikini och baddräkter på stränderna, men bör inte bära dem offentligt (även på väg till stranden eller tillbaka till sitt hotell i Dubai). Män bör aldrig gå runt utan en skjorta. Avslöjande kläder, är som korta kjolar eller spaghetti bandet toppar, inte lämpligt i alla forum.

Staden Dubai är en spännande plats, och du är tvungen att komma ihåg varje ögonblick tillbringat där. Ta dig tid att lära sig om kultur och traditioner för dem som bor i staden, och du ska smälta in väl. Njut av din vistelse!
Make a Free Website with Yola.